På videoen kan vi se mine to piger sammen med en af deres gode hundevenner, en ung schæferdreng Enzo.


Enzo har en pind som ingen andre må tage. Vi kan se nogle fine slik om snuden, at kigge til siden, snuse i jorden og fælles ryste pels.Der findes en video mere her, hvori man kan se hvor fint 3 hunde kan deles om pinde. Overholde den sociale regel om at alle respektere det den anden har, men har man forladt sin pind (eller feks kødben) så er det ok at en anden tager det.


Vi kan se at Mysla er lidt frustreret over at Sheila og Enzo har pinde (hun gør et par gange) men hun venter med at nærme sig, til Enzo har forladt sin pind, hvor efter hun tager den og fortæller Enzo at nu er det hendes.


http://www.youtube.com/watch?v=KU9GtdPzE94&feature=mfu_in_order&list=ULLidt flere videoer:Først en af Sheila og hendes bedste lille hundeven Taco. Han kan bedst lide at lege løbeleg, sheila er ikke helt hurtigt nok mere til at følge med, men så laver hun indfangningsfinter, når han kommer tæt nok på. Læg mærke til de åbne munde (legegrin) hop på stedet og legebuk.:


http://www.youtube.com/watch?v=gXf70pWrHVQ&feature=channel&list=ULOg her er der gang i en brydeleg af de vilde.. Sheila og Enzo kender hinanden godt så selvom Enzo ikke normalt er fan af så vild leg, så kan han godt med sin tante Sille:)


Her er der meget lyd på, men stadig åbne munde, afslappede krobsbevægelser og en masse hop og spring:


http://www.youtube.com/watch?v=PQ3_7Kp3q5g&feature=channel&list=ULDel siden