HERUNDER: Plan for Tema torsdagene i efteråret 2023.

Træningen foregår forskellige steder i Malling/Beder, afhængig af vejret og type træning. Sted oplyses ved tilmelding.

Kan tilmeldes enkeltvis eller via klippekort.

Pris pr. træning 150 kr eller 850 kr for 6 gange på klippekort. 


OBS: husk at tilmelde dig på mail eller sms til alle tematræninger, senest dagen før.

Nille.gladevovser@gmail.com / 53224345

Forudsætningerne for at kunne deltage i de fleste temadage, er hvalpehold eller lign, da hunden skal kunne samarbejde med dig, selvom der er andre hunde til stedet.Spørg mig, hvis du er i tvivl.


Tematræning 1  d. 10/8 kl. 18.30: Frivillig håndtering. Har du svært ved at klippe negle på din hund eller børste den? Så er dette dagen, hvor du får tips og ideer til at få ændret det til at være en god oplevelse for hunden. Din hund skal være ok med at være rimelig tæt på andre hunde, for at kunne deltage. 


Tematræning d. 24/8 kl. 18.30: Hund og hund imellem 1. Denne træning er for hunde, der er så interesseret i andre hunde, at det er svært at få koncentration eller passere andre hunde på gåturen. HUND OG HUND IMELLEM 2 KL. 19.45 har vi mulighed for at lave Hund og Hund imellem 2, for jer der allerede har været på dette tema een gang. 


Tema træning d. 31/8: kl. 18.30 SPOR og næsearbejde. PÅ denne Tematorsdag bliver du introduceret til hvordan du kan lægge spor til din hund, samt til anden form for søgearbejde.


Tematræning d. 31/8 kl. 19.45: Gå pænt i snor. Hvis din hund trækker i snoren på de daglige gåture er dette kurset for dig. Her arbejder vi med de 3 grundfærdigheder din hund skal kunne, samt indlæringsteorien bag at du kan lære din hund at gå pænere i snor.


Tematræning  d. 7/9 kl. 18.30 :Det gode indkald. At hunden kommer HVER GANG vi kalder er ikke en selvfølge og at komme dertil kræver samarbejde og en god relation. Og megen træning. På denne Tematorsdag, får du viden om hvad et godt indkald kræver og gode ideer til hvordan du kan træne videre på dit indkald derhjemme. Der trænes i indhegning og/eller lang line. 


Tematræning d. 7/9 kl. 19.45. Rally lydighed Intro. Kom og prøv hvad Rally lydighed er hvis du er helt begynder eller har prøvet det lidt. Jeg tilpasser niveauet efter deltagerne. Rally er hverdagslydighed på en bane, hvor man laver det øvelser med hunden, som et skilt dikterer. Alle hunde over 6 mdr kan være med, men din hund skal være vandt til at træne sammen med dig. 


Tematræning  d. 14/9: kl. 18.30  Agility- på denne temadag kan du prøve kræfter med agility for sjov.Din hund må ikke være aggressiv over for andre hunde og du skal have et nogenlunde indkald.


TEMAtræning d. 14/9 kl. 19.45. Empowerment for hunde! Hvordan hjælper vi den usikre hund? Den hund der er lidt usikker på folk, miljø, lyde eller måske ikke noget specifikt, men generelt usikker. Hvordan støtter vi uden at forstærke usikkerheden.


Tematræning  d. 21/9 kl. 18.30 Nosework intro/begynder: her får du introduktion til hundesporten Nosework, hvor hunden lærer at finde en bestemt duft, fx af lavendelolie eller eukalyptus. Vi vil arbejde med beholdere, som hunden skal lære at opsøge og introducere dem til duften. Nosework er sjovt for alle hunde og det er en nem måde at aktivere sin hund derhjemme. 


Tematræning d. 28/9 kl. 18.30: Træt hund/aktivering i hverdagen. Her bliver du inspireret til hvad du kan gøre på de daglige gåture og derhjemme, for at gøre din hund mere træt og veltilpas i hverdagen. Vi går en tur og indlægger øvelser og opgaver undervejs. 


Tematræning d. 5/10 kl. 18.30. Rally lydighed begynder. Kom og prøv hvad Rally lydighed er hvis du er helt begynder eller har prøvet det lidt. Jeg tilpasser niveauet efter deltagerne. Rally er hverdagslydighed på en bane, hvor man laver det øvelser med hunden, som et skilt dikterer. Alle hunde over 6 mdr kan være med, men din hund skal være vandt til at træne sammen med dig.


Tematræning d. 12/10 kl. 18.30 Nosework intro/begynder: her får du introduktion til hundesporten Nosework, hvor hunden lærer at finde en bestemt duft, fx af lavendelolie eller eukalyptus. Vi vil arbejde med beholdere, som hunden skal lære at opsøge og introducere dem til duften. Nosework er sjovt for alle hunde og det er en nem måde at aktivere sin hund derhjemme.


Tematræning d. 26/10  kl. 17.30: Gå pænt i snor. Hvis din hund trækker i snoren på de daglige gåture er dette kurset for dig. Her arbejder vi med de 3 grundfærdigheder din hund skal kunne, samt indlæringsteorien bag at du kan lære din hund at gå pænere i snor.