Hvem er jeg?

Jeg hedder Nille Andersson.

Jeg er uddannet hunde og hesteejer instruktør (Exam HHEI) og Eksamineret dyreadfærdsterapeut (BSc ABT) fra Etologisk Institut i 2006.
Jeg har arbejdet deltids som hundetræner og adfærdsbehandler siden jeg blev uddannet. 


Jeg har i flere år til daglig arbejdet på en webshop der sælger udstyr og foder til dyr. Siden 2019 har jeg dog taget en bacheloruddannelse i ernæring og sundhed. Så det arbejder jeg pt. med på deltid i hverdagene. Og fra januar 2023 er jeg begyndt at træne førerhunde for Dansk  blindesamfund, så det går der også noget tid med og det er med til at udfordre mig som hundetræner generelt. 


Jeg har i sommeren 2020 fået en ny og længe ventet lækker hundehvalp- en dalmatiner ved navn Jolly. Jeg har tidligere haft en labrador/schæfer blanding og en Islandsk fårehund. Og så har jeg også ofte passet venners hunde, så jeg har boet med mange forskellige hunderacer.

Jeg har haft hundetræningshold siden 2004, noget jeg godt kan lide og som altid udvikler sig. Jeg er derfor løbende på kurser for at lære mere. Jeg tilstræber at have små hold så der er tid til alle og jeg forsøger at tilpasse træningen til den enkelte hund og ejer.

Jeg har hjulpet hunde og hesteejere med problematisk adfærd hos deres dyr, som eksempelvis alene hjemme problemer, angst eller aggressiv adfærd overfor andre hunde, problemer omkring håndtering eller uønsket vogten,  heste der ikke vil fanges, læsses eller håndteres på anden vis.

Når jeg løser problemadfærd forsøger jeg altid at finde årsagen til problemet og at løse det ved hjælp at tiltag der bærer præg af samarbejde og forståelse. Som regel via positiv forstærkning. Jeg lægger vægt på at vi skal forsøge at lære dyret hvad det SKAL gøre i en situation, i stedet for at fokusere på hvad den ikke skal gøre! 

Del siden