Konsultationer

Jeg hjælper også gerne med adfærdsproblemer, som f.eks alene hjemme problematikker, angst, aggressiv/udfarende adfærd overfor mennesker eller hunde. Gennem min uddannelse til adfærdsterapeut og efterfølgende erfaring har jeg opbygget en stor interesse og kunnen indenfor dette.

Ved disse konsultationer kommer jeg helst hjem til dig og ser hunden i vante omgivelser. En forudsætning herfor er dog at du ikke bor for langt fra Beder, da jeg ikke har bil. Hvis du bor længere væk end 5 km fra min adresse i Beder, så lægger jeg et gebyr pr besøg, på for kørsel på 5 kr pr km (fra min til din adresse, den ene vej). Jeg kan dække et område der er op til 15 km væk fra Beder.Hvis vi ikke har drøftet det på anden vis, så sender jeg dig forud for konsultationen nogle spørgsmål om hunden og dig/jeres liv.

Dernæst kommer jeg på besøg og observerer hunden og jer og finder frem til en handlingsplan vi øver.  Du skal på beregne at første konsultation tager omkring 1,5 timer. I får så efterfølgende et skrevet program med hvordan i skal gribe problemet an og jeg følger op på problemet ved to efterfølgende besøg af ca. en time hver gang.  Samlet pris 1700 kr (+ evt. kørsel) som betales ved første besøg (Mobil Pay el. kontant) eller indbetales via faktura. 

Et forløb skal være brugt indenfor 3 måneder fra det første møde.

Efter 1 konsultation får du tilsendt en træningsplan, som efterfølgende opdateres med evt. nye tiltag. 

Ved alene hjemmeproblemer er det kun nødvendigt med 1 fysiske møde. Herefter vil forløbet istedet for de 2 ekstra opfølgninger, inkludere en ugentlig tilbagemelding til ejer på mail omkring tilsendt video og noter omkring hundens fremskridt. 

Har du som ejer behov for mere vejledning og træning efter de 3 måneder vil opfølgende timer takseres til et nyt 3 måneders forløb for 1500 kr. Eller enkelte timer a 500 kr pr gang. 

En enkelt enetime i forbindelse med adfærdsproblemer,  inklusiv nedskreven vejledning, som hjemmebesøg koster 750 kr. 

Del siden